AKTUALNO  
PREDSTAVITEV  
IZOBRAŽEVANJE - SVETOVANJE  
COACHING  
IMAGO  
REGRESOTERAPIJA  
REFERENCE  
POVEZAVE  
KONTAKT  
   
  Regresoterapija
  Nehipnotična regresoterapija je tehnika, s katero na rahločuten način odkrivamo in odpravljamo vzroke svojih omejitev in izzivov v sedanjem življenju. Za tiste, ki verjamejo v reinkarnacijo, ni tovrsten pogled nič presenetljivega, za druge pa verovanje v reinkarnacijo ni pogoj za spoznavanje številnih dobrobiti tehnike.

Bistvo regresoterapije niso vabljivi filmi ali slike minulega (navezanost ega na preteklo), temveč ozaveščanje in „čiščenje“ čustev in miselnih vzorcev, ki nam izboljša kvaliteto življenja in nas še bolj zasidra tukaj in sedaj.

Prejšnja življenja so lahko (tudi zgolj) privlačna metafora ali pa slikovit oder na katerega postavimo težave, s katerimi se soočamo danes. Regresoterapijo posebno priporočamo pri razreševanju težav v odnosih, čustvenih (še posebno fobij, strahov in traum) in telesnih težav. V številnih primerih prepoznamo takojšen pozitiven učinek na zdravju fizičnega telesa. Tehnika je zanimiva tako za tiste, ki bi radi izboljšali svoje vsakdanje življenje kot za duhovne iskalce, ki raziskujejo potovanje lastne duše.

Dobre rezultate prinaša tudi pri želenih pozitivnih spremembah: odkrivanja našega resničnega poslanstva, potencialov, poglabljanja kreativnosti in odpiranja prostora večje svobode in blagostanja.

Pomaga nam bodisi v večji meri sprejeti ali transformirati trenutne okoliščine.

Odločitev za potovanje v preteklost je najbolj primeren način, da bolj polno in radostno vstopimo v sedanji trenutek. 


Mnenja 

Po tragični smrti brata sem zapadla v tako globoko žalost, da je presegala meje »normalnega« žalovanja. Takrat sem se prvič v življenju odločila za regresijo. To je bilo nekaj najboljšega, kar sem storila zase.  Dobila sem globok uvid v določen vzorec, ki sem ga ponavljala. Zame je imel daleč največjo vrednost pogovor z mojim notranjim vodnikom, kar mi je Elen omogočila s svojo senzibilnostjo in visoko strokovno usposobljenostjo. Regresija , ki jo izvaja Elen, ni le »pogled v preteklost«. Je celostna duhovna terapija v varnem okolju in jo toplo priporočam vsem, ki želijo narediti zase nekaj dobrega. Taja Veroti, 46, numerologinja in trener nevrolingvističnega programiranja

Zame je bila regresija posebno doživetje. Ne takšno, kakršnega sem si predstavljala, ampak, kar je najvažnejše, dala mi je odgovore na vprašanja, ki jih sama nisem našla.
Dala mi je tudi  spoznanje, da se nekaterih stvari ne da spremeniti, ampak jih je potrebno podoživeti in s tem očistiti svojo dušo.
Zdenka  K., 55 let

Regresija da... Pripelje te k izvoru težave, ki izgine, ko odstraniš vzrok. To je moja izkušnja – vrnila se mi je ujeta energija, spremenilo samospoštovanje. čutila sem se zelo močno in pripravljeno za NOVO. Zdaj z več zaupanja vase opazujem okoliščine, ki nudijo možnost drugačne izbire. Hvala,
Hani